MAMPARAS


MAMPARAS

ONTDEK DEZE PRACHTIGE COLLECTIE SCHEIDINGSWANDEN

De douche scheidingswanden van Kretta® zijn niet alleen functioneel, maar ook echte eyecatchers dankzij hun innovatieve en persoonlijke designs. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en passen perfect in elke omgeving.

Onze scheidingswanden bieden niet alleen privacy en bescherming tegen spatten, maar voegen ook een vleugje stijl toe aan jouw badkamer. Met hun moderne ontwerpen en kleuropties kunnen ze worden afgestemd op jouw persoonlijke smaak en de sfeer van je badkamer.

Daarnaast zijn onze douchewanden van hoogwaardige kwaliteit en ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat je altijd kunt genieten van een frisse en stralende uitstraling.

Geef je badkamer een upgrade met onze prachtige douchewanden. Bekijk de brochure en ontdek de verschillende technische specificaties en kleuren waaruit je kunt kiezen. Creëer de badkamer van je dromen met de stijlvolle en functionele douchewanden van Kretta®!

Hello world

Mamparas


Een prachtige manier om uw douche of andere ruimtes te voorzien van een elegante en decoratieve scheidingswand.

Door het veiligheidsglas te voorzien van een opengewerkte structuur met een prachtig reliëf krijgt uw ruimte een ongelooflijke sfeer.