OVER ONS

MAAK KENNIS MET KRENODOS


uw partner in 3d wanden

KRENODOS

Wie zijn we en wat doen we voor u


Bij Krenodos hebben we een gepassioneerd team dat al bijna 20 jaar betrokken is bij het ontwerpen en ontwikkelen van unieke 3D-wanddecoratiesystemen. Met onze ervaring en expertise hebben we talloze projecten gerealiseerd in samenwerking met toonaangevende ontwerpers en architecten.

Een mix van oude rotten en jonge talenten die enorm veel lol hebben in wat ze doen en dat merk je!


Onze succesformule: meedenkende schakel tussen markt en fabrikant

Bij Krenodos streven we voortdurend naar verbetering en innovatie van onze materialen. We zijn nauw betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen van onze fabrikanten en fungeren als de brug tussen de markt en de producent. Door goed te luisteren naar de behoeften van onze klanten, actief mee te denken in oplossingen en deze feedback te delen met onze fabrikanten, zijn we in staat om telkens weer nieuwe producten aan te bieden die voldoen aan de eisen van onze snel veranderende markt. Deze aanpak heeft keer op keer geleid tot succesvolle resultaten en tevreden klanten.


Nederlands bedrijf met lokale gesprekspartners en adviseurs

Bij Krenodos spreekt u uw eigen taal zowel in het voortraject, tijdens de uitvoering en naderhand. Zelfs na jaren heeft u vaak nog te maken met dezelfde verttrouwde mensen die nog precies weten hoe u, uw werkwijze en uw bedrijf in elkaar steekt. Bij ons geen buitenlandse helpdesks, geen chat-robot op de website en niet steeds nieuwe mensen die niet op de hoogte zijn. We waarderen u als klant en het persoonlijke contact, mailen en appen is hartstikke leuk, handig en noodzakelijk maar wij spreken u liefst per telefoon of in persoon. We werken voor de lange termijn en niet voor het snelle resultaat, partnership dat is wat ons drijft.


Efficiënt transport en service op maat

Onze bewuste keuze voor Europese producten en fabrikanten uit West-Europa is gebaseerd op betrouwbaarheid, kwaliteit en efficiënt transport. Als extra service organiseren en plannen wij rechtstreekse leveringen vanaf de plaats van productie naar de plaats van montage. Op deze manier minimaliseren we transportbewegingen en dragen we bij aan een beter milieu.


Bemonstering voor uw project

Als ontwerper of architect wilt u uw klant graag iets tastbaars in handen geven. Krenodos heeft uitgebreide monstercollecties beschikbaar. Vanuit Nederland kunnen deze snel verzonden worden ter ondersteuning in uw traject.


Ondersteuning in marketing

Van alle door ons gevoerde producten hebben we hoogwaardig foto- en marketingmateriaal voorhanden. We maken van de door ons gevoerde producten catalogi en documentatie zowel digitaal als gedrukt voor u op maat.


Europese kwaliteit en duurzaamheid

Onze merken PanelPiedra, Alpin Modul en Kretta Bath zijn Europese kwaliteitsproducten die worden geproduceerd door betrouwbare en stabiele familiebedrijven. Deze fabrikanten investeren voortdurend in technologisch onderzoek en productinnovatie, waardoor ze steeds weer unieke en onderscheidende items kunnen ontwikkelen voor de decoratie- en designwereld. Niet voor niets hadden deze leveranciers, in tegenstelling tot vele anderen, geen problemen om tijdens de corona-periode gewoon de normale levertijden te blijven hanteren en zijn onze prijsstijgingen minimaal gebleven.


Milieuvriendelijk en gebruiksvriendelijk

Bij Krenodos hechten we veel waarde aan de kwaliteit en milieuvriendelijkheid van onze producten. We controleren regelmatig de fabrikanten waarmee we samenwerken om ervoor te zorgen dat hun producten, productiemethoden en arbeidsomstandigheden voldoen aan strenge kwaliteits- en milieunormen. We zorgen ervoor dat de gebruikte materialen zowel tijdens de productie als de montage gebruiksvriendelijk en onschadelijk zijn.


Neem contact met ons op:

Krenodos B.V.

Tel +31 (0)475 445 632

info@krenodos.com


Of vul onderstaande formulier in

 
 
 
 
 
 
Architect/Ontwerper
Interieurbouwer
Particulier
Zelfstandig in andere branche
 
 
Ik ga akkoord met het privacybeleid en bevestig dat mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de wet mogen worden gebruikt.