CEMENT


Collectie CEMENT

DECORATIEVE BETONIMITATIE PANELEN


Brochure PanelPiedra Cement via Krenodos

Beton met een gewicht van 5-8 Kg per m2! Waterdicht, afwasbaar en snel, schoon en zonder voor- of nabehandeling direct te monteren.Eenvoudig schroeven of verlijmen op deondergrond, naden dichtwerken en binnen een dag beschikt u over een nieuwe look in het interieur.


Een unieke collectie met structuren en motieven in betonlook die tot nu niet uitvoerbaar waren als decoratieve toepassing op wanden. Robuust, stoer, industrieel en toch met een warme en behaaglijke uitstraling.

FACTORY

Deze betonlook panelen met hun ongelooflijk robuuste uitstraling en een ongelooflijk reliëf mogen we inmiddels wel iconisch noemen! Vanaf hun eerste introductie worden ze door iedereen omarmd en toegepast in de meest verrassende ontwerpen. Of het nu een winkel, kantoor, sauna, showroom of woonkamer is, PanelPiedra wandpaneel Factory is altijd een succes.

Grove lichtgewicht betonwand FACTORY van PanelPiedra bij Krenodos
Betonimitatie Encofrado Panelpiedra bij Krenodos

ENCOFRADO

Oorspronkelijk als ontwerp voor een bekend sportmerk werd dit paneel onderdeel van de styling wereldwijd van alle filialen. Naderhand kwam dit ontwerp ook beschikbaar voor anderen en nog steeds zeer veel toegepast in alle denkbare omgevingen. In lichtgewicht polyurethaan met composiet of volledig composiet.

TABLA

Innovatieve decoratieve panelen met betonlook en planken bekisting textuur zorgen voor een realistische uitstraling. De industriële en minimalistische look maakt ze geschikt voor diverse omgevingen. Deze isolerende  panelen zijn zeer veelzijdig en kunnen in elke ruimte worden geplaatst. Ze bieden een moderne, onderhoudsvrije en natuurlijke uitstraling. Deze panelen imiteren het uiterlijk van houten planken die gebruiks worden bij het gieten van betonnen wanden..

Betoonlook houten planken TABLA van PanelPiedra bij Krenodos
betonwand met structuur Hexagonal van Panelpiedra bij Krenodos

HEXAGONAL

De speelse en toch stijlvolle texturen in combinatie met het hexagonale systeem geven deze panelen een geweldige look. Door ze uit te voeren in een imitatie van beton met een robuust oppervlak geven ze karakter aan de wand en maken deze tot een echte eyecatcher. Talloze projecten van wellness tot hotel en van shorwoom tot huiskamer werden als uitgevoerd in dit mooie dessin.

BLOQUE

Industriele look to the max. alsof de wand simpelweg allees=n uit deze ruwe stenen bestaat, maar dan waterdicht en isolerend. Geweldige oplossing daar waar u een ruwe onbehandelde look wil toepassen. Snel te plaatsen en ook weer snel te verwijderen. In combinatie met rustiek of ultrastrak design een Topper!

Betonsteenimitatie BLOQUE van PanelPiedra via Krenodos
betonwand met structuur Hexagonal van Panelpiedra bij Krenodos

CEMENTO

Dit betonlook paneel Cemento was vele jaren geleden ons eerste model in deze serie. Lang voordat de trend wereldwijd zijn intrede deed was dit paneel al een succesnummer bij vele architecten en ontwerpers. Een geweldig voorbeeld hoe eenvoud, gecombineerd met een uitgekiende materiaalcombinatie tot verbazingwekkende resultaten kan leiden.

In handzame grootfomaat panelen en drie kleuren.

HORMIGON

Deze panelen kunnen probleemloos overal daar worden toegepast waar u een mooie betonlook wand wil creëren zonder veel poespas. Door het slanke dessin en de verfijnde textuur een prachtige oplossing. Geluid- en temperatuur isolerend, lichtgewicht, afwasbaar en waterdicht. 

Betonimitatie HORMIGON van PanelPiedra via Krenodos
Betonlook Geometrico Panelpiedra bij Krenodos

GEOMETRICO

Dit model met zijn verfijnd dessin in een creatieve betonimitatie biedtr mogelijkheden voor een onderscheidend ontwerp wat essentieel is voor een goede iterieurstyling in veeleisende decoraties (winkels, restaurants, kantoren, salons, etc.).

Met hun kenmerkende textuur zorgen ze voor een moderne en aangename sfeer in elke ruimte.

TOSCO

Noem het kurk, noem het asfalt, noem het beton. Wat je er ook in ziet, dit model Tosco maakt je wanden tot een geweldig onderdeel van het totale ontwerp. Nooit saai en altijd boeiend. Standaard uitgevoerd in warme natuurlijke betonkleur maar natuurlijk in elke kleur te maken.

Grof en verfijnd gaan hier mooi samen.

Beton Kurk Asfalt imitatie TOSCO van PanelPiedra via Krenodos
Betonimitatie met relief Vintage van  Panelpiedra bij Krenodos

VINTAGE

Creër geweldige wanden met dit paneel wat is samengesteld uit diverse 'tegels' met verfijnde barokstructuren uitgevoerd in een robuuste betonlook. De combinatie van verfijnde details en de robuuste look maken deze panelen tot een esthetische topoplossing voor decoratieve toepassingen.