PANELPIEDRA

Welkom in de wereld van PanelPiedra

Innovatie, Design en Kwaliteit

PanelPiedra is een Spaans familiebedrijf dat indrukwekkende groei heeft doorgemaakt dankzij innovatie en moderne faciliteiten. Met meer dan 90% van de productie wereldwijd geëxporteerd, staan we strategisch en competitief aan de top. Onze getalenteerde ontwerpers, professionele verkoopondersteuning en innovatieve ingenieurs zorgen voor hoogwaardige producten.

Bij PanelPiedra streven we naar het voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten en inspelen op trends in de markt. Onze wandpanelen combineren functionaliteit en esthetiek, met behulp van geavanceerde technologieën. Of het nu voor retail, horeca of particulier is, ons uitgebreide assortiment en expertise staan voor u klaar.

Ontdek de wereld van PanelPiedra en profiteer van onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Samen creëren we inspirerende en indrukwekkende ruimtes.

PanelPiedra begon in een ver verleden als pionier en trendsetter met de productie van isolerende, lichtgewicht brandwerende wanddecoratie panelen. Een unieke en gepatenteerde formule die polyurethaan en steencomposiet combineerde en tot op de dag van vandaag ongeëvenaard. Elke dag weer merken we dat zelfs de allereerste panelen populair blijven bij velen. PanelPiedra is al jarenlang de onbetwiste koploper in het reproduceren van (steen)oppervlakken die niet te onderscheiden zijn van echt steen. De structuren worden tot in de kleinste details nauwkeurig weergegeven. Niet alleen in structuur maar zeer zeker ook in de speciale kleurafwerkingen waarmee PanelPiedra absoluut onderscheidend is.

De uitgebreide collectie met zowel klassieke als moderne structuren is tijdloos en blijft elegant. Dankzij speciale afwerkingstechnieken zijn de panelen zeer realistisch. Door vanaf het begin van het ontwerpproces na te denken over de uiteindelijke plaatsing, creëren we producten die prettig zijn om mee te werken: ze zijn handzaam, snel en schoon te monteren, en leveren in korte tijd verbluffende resultaten op. Als architect en interieurbouwer zul je hier zeker enthousiast van worden!

Panel Piedra, al zo vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard. Kiest u voor panelen, vergewis u er dan van dat u de originele Europese PanelPiedra kwaliteit koopt!


standaard brandwerend klasse BS1D0
waterdicht en -afstotend
resistent tegen weersinvloeden

kleurecht
geschikt voor gebruik binnen en buiten
thermisch- en geluidsisolerend
perfecte en naadloze afwerking
kostenbesparend

onderhoudsarm

Voordelen PanelPiedra


lichtgewicht
handzaam formaat
natuurlijke toplaag ca. 4mm van steen en mineralen
snelle en schone plaatsing
verwerking met standaard gereedschap
duurzaam

verwijderbaar en herbruikbaar

recyclebaar

Ontdek alle collecties