CLASSIC-PANELS

Kent u ze nog.... De good-old Classic Panels ?

Vanaf 2005 tot en met 2014 was Classic-Panels hét item in Nederland, Duitsland en België op gebied van decoratieve wandpanelen. Een geweldige verbetering ten opzichte van de tot dan toe gebruikte systemen; Waar men voorheen steenstrips één voor één op een strak gestucte muur moest plakken of waar men gebruik maakte van onhandige grote glasvezel/polyester platen die met zeer veel creativiteit en vele uren verwerkt moesten worden, waren de Classic Panels een verademing voor de plaatsers. Classic Panels waren handzaam, lichtgewicht en sneller te plaatsen en al snel stapte men massaal over op dit product.


Wat velen niet wisten is dat dit een product was gemaakt door Industrias Jiman, de voorloper van het huidige Panel Piedra.

In de loop der jaren werden de producten van Industrias Jiman dusdanig verbeterd dat er geen verschil meer was met Classic Panels. In 2014 werd dan ook besloten om alle producten onder te brengen in de PanelPiedra collecties en voortaan alleen nog onder de naam PanelPiedra te verkopen.

Sinds 2015 heet Classic Panels dus PanelPiedra, maar zijn het nog steeds de vertrouwde panelen, echter uitgebreid met vele nieuwe collecties.


Wilt u hier meer over weten, bel ons even en we geven u alle info.


Bent u oud-gebruiker van Classic-Panels of oud klant van voormalige distributeurs, neem gerust contact met u op, wij kunnen u nog steeds van dienst zijn met deze producten.

Open de laatste Classic Panels Brochure

Classic Panels brochure