MAATWERK

Wand op maat?

Laat jouw ontwerp door ons realiseren

Maatwerk

Realiseer uw eigen ontwerp, idee of uitstraling

Bij PanelPiedra werken we regelmatig samen met onze klanten om maatwerkproducten te ontwikkelen die volledig voldoen aan hun wensen en specificaties. Met alle vakgebieden en expertise in eigen huis kunnen we het volledige proces beheersen. Onze eigen ingenieurs werken nauw met u samen, vanaf de tekentafel tot aan de serieproductie. Zelfs de mallen worden in eigen huis vervaardigd, waardoor PanelPiedra uw betrouwbare partner is zonder externe invloeden.

Krenodos is daarbij de coördinerende schakel en directe toegang tot de fabrikant, wij kennen de mensen op de werkvloer, spreken hun taal en kennen alle plussen en minnen. U communiceert rechtstreeks met de mensen die uw project behandelen, zonder tijdverlies en onnodige kosten.

Met onze praktijkervaring en samenwerking kunnen we uw project op een pragmatische manier uitvoeren, met korte communicatielijnen.

Op zoek naar maatwerk oplossingen voor jouw bedrijf? Krenodos biedt direct contact met de makers van topproducten die perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Neem contact met ons op of stuur ons uw aanvraag per e-mail, zodat we samen de mogelijkheden kunnen verkennen. Ontdek hoe we uw visie kunnen realiseren.

Een kleine selectie van bedrijven waarmee we samenwerkten:


Hello world