DOUCHEVLOEREN


DOUCHEVLOEREN

Uniek door de MicroNature┬ę glazuurafwerking

Onze douchevloeren bieden de perfecte combinatie van technologie en design voor jouw badkamer. We maken gebruik van hoogwaardige materialen waarmee we natuurlijke oppervlaktestructuren kunnen vervaardigen zoals gladde leisteen, gevlamde leisteen en steen. Om ervoor te zorgen dat de douchebak schoon blijft, maken we gebruik van nanotechnologie; dit zorgt ervoor dat de douchebak water- en kalkafstotend is en gemakkelijk schoon te maken. 

Bij Kretta® hebben we een uitgebreide collectie douchebakken die zowel veiligheid als comfort bieden. Onze douchebakken zijn ontworpen met oog voor detail en kunnen zelfs aangepast worden aan de afmetingen van uw project. We bieden de meest veelzijdige en trendy ontwerpen, waardoor je de vrijheid hebt om de stijl te kiezen die het beste bij jouw smaak past. Onze producten zijn gemakkelijk te manipuleren en te hanteren, waardoor ze praktisch en gebruiksvriendelijk zijn.

De kollektie douchvloeren kent meer dan 10 verschillende standaard modellen. Een aantal zijn op maat te maken en voor projecten zijn er nog meer mogelijkheden.

Hello world