LIFESTYLE


LIFESTYLE

VOOR EEN WAND DIE BLIJFT BOEIEN


Meer dan 10 jaar geleden introduceerden we met trots onze LifeStyle Collectie, die destijds direct wereldwijd werd omarmd en schitterende projecten heeft voortgebracht. Als voorstander van voortdurende verbetering en innovatie hebben we besloten om de productie te pauzeren en deze collectie volledig te vernieuwen en over een tijdje opnieuw in productie te nemen.

Onze vernieuwde LifeStyle panelen worden voorzien van een geavanceerd passysteem, waardoor ze nog eenvoudiger in elkaar schuiven en een perfecte plaatsing moeiteloos mogelijk wordt gemaakt. Dit innovatieve systeem bespaart tijd en zorgt ervoor dat zelfs de meest veeleisende projecten probleemloos kunnen worden voltooid.

Bovendien hebben we zorgvuldig aandacht besteed aan het ontwerp van de panelen zelf. Met moderne esthetiek als uitgangspunt hebben we een breed scala aan stijlen en texturen om aan elke interieurbehoefte te voldoen. Of je nu op zoek bent naar strakke minimalistische ontwerpen of juist naar levendige en gedurfde patronen, onze LifeStyle panelen bieden een diverse en veelzijdige selectie om elke ruimte te verfraaien.

Naast hun visuele aantrekkingskracht zijn onze panelen ook functioneel. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen slijtage, vocht en vlekken, waardoor ze een ideale keuze zijn voor zowel commerciƫle als residentiƫle toepassingen. Bovendien zijn ze eenvoudig te reinigen en te onderhouden, waardoor ze hun mooie uitstraling behouden gedurende de jaren.

Mocht je niet kunnen wachten op de herintroductie van deze collectie en heb je een project waarvoor deze of soortgelije modellen gevraagd zijn, kijk dan bij MAATWERK voor het laten maken van deze of uw eigen panelen op maat.