REMEMBER

De wandpanelen in onze Remember Collectie zijn ontworpen voor grote en moderne ruimtes waar men op zoek is naar een unieke en eigentijdse uitstraling die tegelijkertijd warmte en karakter uitstraalt.


Collectie REMEMBER

BRENGT WANDEN TERUG IN DE TIJD


Om deze panelen te maken gingen we op zoek naar oude hutkoffers en antieke ladekasten, lieten we onder andere echte oude houten deuren en houten elementen branden totdat ze een verkoold oppervlak hadden. Daarnagebruiktenwe deze prachtige elementen om ze samen te voegen tot wonderbaarlijk realistische panelen. In tegenstelling tot echt verkoold hout zullen deze panelen niet afbrokkelen of vuil/roet afgeven, ze zijnstootvasten waterdicht doordat ze gemaakt zijn van ons unieke PR materiaal.

Door de veelal grootformaat panelen plaatst u PanelPiedra Remember panelen zeer snel, schoon en eenvoudig en kunt u binnen een dag grote wanden opleveren met een verbluffend nieuw uiterlijk.

TRESOR

Een geweldig idee om een wand te maken als oude hutkoffers en laatjes. Met het meest gedetailleerde oppervlak wat niet van echt te onderscheiden is. Een paneel met humor wat iedereen versteld doet staan. Je moet je inhouden om niet aan de handvaten te trekken!

Tresor koffers wand Krenodos
Fenster verbrand houten shutters Krenodos

FENSTER

We lietern oude shutters en deuren branden en gebruikten deze om onze panelen Fenster te creƫren. Met een hard en bestendig oppervlak wat brandwerend en vochtbestendig is, maken ze een wand tot een unieke eyecatcher.

BURNED

U kent ze wel, die prachtige gebrande Japanse planken. Shou Sugi Ban genaamd, helaas zijn deze vaak kwetsbaar en moeilijk in onderhoud. Wij namen de originele planken en lieten ze branden waarna we er onze panelen Burned mee maakten: stootvast, resistent, geeft niet af en prachtig om te zien. Bovendien is de prijs een heel stuk aangenamer dan de originele Shou Sugi Ban planken

Burned paneel gebrand houten planken Krenodos
Shutter verbrand hout  als wand Krenodos

SHUTTER

Net als model Fenster een reproductie van gebrande houten shutters. Ook hier een ongelooflijke detaillering en prachtig om als wand of accent toe te passen.