ALPIN MODUL

Het clevere wanddecoratie systeem voor bouwmarkt en doe-het zelf

ALPIN MODUL

Transformeer uw huis met dit eenvoudige en stijlvolle systeem

Ontdek de Alpin Modul-collectie, speciaal ontwikkeld voor de doe-het-zelver die op zoek is naar een exclusief en hoogwaardig product om zijn woning of tuin te verfraaien. Met deze panelen kunt u op een eenvoudige en snelle manier een professionele uitstraling aan uw wanden geven.


De collectie bestaat uit 6 modellen en een scala aan standaardkleuren om aan uw persoonlijke stijl te voldoen. De panelen zijn voorzien van een steenachtig oppervlak dat is aangebracht op een isolerende laag van thermisch en akoestisch isolerend polyurethaan.


Dankzij de vlakke achterzijde kunnen de panelen eenvoudig worden gelijmd of geschroefd op elke ondergrond. Vaak is voorbewerking van de bestaande wand niet nodig, zelfs op een ruwe, ongestucte wand kunnen de panelen perfect en snel worden gemonteerd.


De panelen zijn eenvoudig op maat te zagen en daardoor kan elke wand of plafond volledig naadloos en op maat worden bekleed.


Met Alpin Modul heeft u de vrijheid om elke ruimte in uw huis te transformeren. Of het nu gaat om uw woonkamer, slaapkamer, keuken of tuin, deze wandpanelen passen zich moeiteloos aan en zorgen voor een naadloze installatie.

Het transporteren en hanteren van de panelen is gemakkelijk, waardoor u zelf in no-time kunt genieten van een professionele wandafwerking.


Ga aan de slag met Alpin Modul en geef uw interieur een unieke en stijlvolle uitstraling. Creƫer een sfeer die past bij uw persoonlijkheid en geniet van het resultaat dat u zelf hebt gerealiseerd!

DEALER WORDEN?


Klik Hier

GEANA


Geana is een natuursteenlook paneel, imitatie grove gestapelde leisteen. Zeer realistisch. Verkrijgbaar in 4 standaardkeluren.

Hello world

CLINCKER


Clincker is een prachtige imitatie van een oude engelse baksteen. Voor deze panelen gebruikte we originele oude bakstenen van het engelse platteland en daarvan maken we telkens afdrukken zodat deze anelen ontstaan. 

Gemakkelijk te schroeven of verlijmen op elke ondergrond. Lichtgewicht met een zeer realistisch relief. Niet van echt te onderscheiden!

In oud rood en wit. De witte is ook een perfecte basis om zelf over te schilderen in uw eigen kleur.

Hello world

TABLON


Tablon is een geweldig alternatief voor zware beton. Door het lichte gewicht en het gesloten oppervlak is paneel Tablon in elke omgeving te gebruiken, zelfs in vochtige ruimtes. Creer snel een industriele look door binnen een dag je wand te voorziejn van deze panelen.

Standaard verkijgbaar in beton-grijs en wit.

Hello world
Hello world

KENSINGTON


Top paneen met een vleugk=je art-deco retro vintage of hou je het noemen wil.

Elk paneel bestaat uit 6 verschillende vlakken waardoor een mooi gemoxt geheel ontstaat. Geweldig relief, meer dan de bekende matelen plaatjes, en gemakkelijk te plaatsen door de vlakke achterkant. Decoratief voor binnen en buiten en vochtbestendig.

ALPINA


Alpina is een stijlvolle minimalistische natuursteenook uit gestapelde steenstrookjes. Door het grote formaat van de panelen bekleedt u in no-time een hele hand en door onze uitgekiende afwerking van de naden is uw wand volledig naadloos en gesloten waardoor er geen vuil, stof of vocht in kan doordringen.

Verkrijgbaar in 4 standaardkleuren maar ook prima overschilderbaar.

Hello world