ARQUITEK

Laat je inspireren en breng jouw visie tot leven

Collectie ARQUITEK

Nieuwste innovatieve collectie van PanelPiedra

Ontdek onze exclusieve Arquitek-collectie; een verzameling moderne decoratieve panelen ontstaan uit een inspirerende samenwerking met top-architecten. Vanuit onze passie voor design, kwaliteit en innovatie en het steeds verder verbeteren van niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar steeds meer hergebruiken van bestaande materialen en recyclen van andere materialen ontstond deze collectie.

ARQUITEK BROCHURE PANELPIEDRA KRENODOS

Vanaf deze collectie introduceren we ook een revolutionair nieuw materiaal: EcoLuxer panelen waarin we we meer dan 75% recycle- en afvalmaterialen gebruiken en die we volledig kunnen recyclen voor toekomstige producten. Lichtgewcht, sterk als steen, afwasbaar, herbruikbaar en recyclebaar. Met het oog op de toekomst en verlagen van onze carbon footprint is dit een belangrijke doorbraak die we realiseerden en geeft het architecten en ontwerpers talloze mogelijkheden nu en in de toekomst.

Deze collectie biedt een ongeëvenaarde variëteit aan maten, vormen, kleuren en de mogelijkheid om ze te combineren en te spelen met maten en vormen. Door de bijpassende profielen geeft u de finishing touch aan elk project en worden aansluitingen onderling en naar kaders, plinten en kozijnen kinderspel.

Met de Arquitek-collectie dagen we je uit om je verbeelding de vrije loop te laten en unieke, door jou ontworpen en op maat gemaakte omgevingen te realiseren.

PANELPIEDRA PANEEL NEOS KRENODOS

NEOS

Ontdek het moderne en tijdloze paneel Neos; perfect  voor het creëren van vooruitstrevende en architectonische ruimtes. Het paneel heeft een minimalistisch en elegant ontwerp dat een eigentijdse sfeer toevoegt aan elke ruimte. Verkrijgbaar in één maat en heeft een realistisch beton-imitatie oppervlak. Dit paneel voegt een vleugje verfijning toe aan kantoren, woonkamers, winkels en openbare gebouwen.Kies voor Neos en geef je ruimtes een moderne uitstraling met een tijdloos karakter.

Zoek je een gladdere versie van dit model? Bekijk dan panelen MODUS

ICON

Laat je betoveren door paneel ICON. Met zijn uniforme en fijne texturen, gecreëerd door de herhalende geometrische vormen, krijgt het oppervlak een speelse beweging en ritme, die telkens weer nieuwe visuele effecten oplevert, ongeacht vanuit welke hoek je kijkt. Het hoekige ontwerp en de verfijnde afwerking zorgen voor een luxueus en harmonieus effect dat de ruimte transformeert. Ontdek de magie van het ICON-paneel en geef je interieur een onderscheidend en fascinerend element. Zoek je een robustere versie van dit model? Bekijk dan panelen SPIRIT.

PANELPIEDRA PANEEL ICON KRENODOS
MILO BETONLOOK PANEEL KRENODOS

MILO

Paneel Milo is een wandbekleding met een moderne betonlook en -structuur. Het paneel is niet alleen elegant en minimalistisch, maar ook afwasbaar en lichtgewicht. Het is verkrijgbaar in 3 verschillende maten die perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden. Daarnaast zijn er profielen waarmee je de diverse modellen mooi op elkaar kunt laten aansluiten. Het paneel Milo is bij uitstek geschikt voor grote oppervalkken in bijvoorbeels, hotels, winkels, etalages, enzovoort.

Zoek je een gladdere versie van dit model? Bekijk dan panelen SLIM

BLOM

Panelen Blom zijn met hun speelse maar toch strakke patroon een elegante oplossing om wanden te voorzien van een driedimensionaal geometrisch patroon. Dit paneel is verkrijgbaar in een vaste maat en in 11 natuurlijke kleuren. Zoek je een robuustere versie van dit model? Bekijk dan panelen VITA

PANELPIEDRA PANEEL BLOM KRENODOS
ALMA PANELPIEDRA PANEEL KRENODOS

ALMA

Door de serene repeterende structuur in combinatie met het natuurlijke betonoppervlak onstaat een ribuuste verfijndheid. 

Met Alma geeft u de ruimte een vleugje elegentie zonder het saai te laten worden.

Combineer met andere panelen betonlook of cement van PanelPiedra en creer erop los.

Zoek je een gladdere versie van dit model? Bekijk dan panelen ARKO

MODUS

Dit decoratieve paneel Modus heeft een minimalistische en lineaire stijl, met een elegante uitstraling die ideaal is voor het creëren van moderne en architectonische sferen. Verkrijgbaar in één maat in  11 verschillende kleuren. Bovendien kun je het combineren met de profielen die we aanbieden om afscheidingen te maken of te combinaties te creëren.

Zoek je een robustere versie van dit model? Bekijk dan panelen NEOS

MODUS PANELPIEDRA PANEEL KRENODOS
VITA PANELPIEDRA ARQUITEK PANEEL KRENODOS

VITA

Panelen Vita zijn een geweldige combinatie van strak, speels en robuust. Creer een geweldige sfeer en unieke 3d wanden met deze panelen die in een handomdraai te plaatsen zijn. Door hun afmeting van 1m2 per stuk en het lichte gewicht werk je snel enn simepl en met de bijbehorende installatiematerialen perfectioneer je het eindresultaat zonder stof, vuiligheid en rommel in de ruimte.

Zoek je een gladdere versie van dit model? Bekijk dan panelen BLOM

ARKO

Het decoratieve paneel Arko is een moderne, minimalistische en elegante wandbekleding die ideaal is voor het creëren van vooruitstrevende en architectonische omgevingen. Het is verkrijgbaar in 4 verschillende maten, elf kleuren en kan perfect met elkaar gecombineerd worden. Bovendien kun je spelen met de profielen die we hebben om afscheidingen en overgangen te maken of architectonische vormen te creëren. Zoek je een robustere versie van dit model? Bekijk dan panelen ALMA.

ARKO KRENODOS
LOUN 3d BETONLOOK PANELPIEDRA ARQUITEK PANEEL KRENODOS

LOUN

Paneel Loun is een elegante wandbekleding die de uitstraling van beton in een minimalistische look nabootst. Geef ruimtes een geraffineerde  sfeer met dit vernieuwende triangel dessin, verkrijgbaar in drie maten. 

De Loun imitatiebeton panelen zijn dé trendy keuze van dit moment die nét een tikje verder gaan dan de veelgebruikte simpele rechte latjeslook.

Zoek je een gladdere versie van dit model? Bekijk dan panelen SCALON

INNER

Paneel Inner is een geweldig dessin uit de keuken van de PanelPiedra ontwerpers. Strak, repeterend, minimalistisch en met een subtiel 3d effect. Pas het toe in combinatie met een goede verlichting en uw wanden krijgen een elegente en geraffineerde uitstraling. Veelzijdig inzetbaar voor zowel kantoren, winkels en particuliere ruimtes. Door het formaat van 1m2 is het paneel handzaam van formaat en bewerkt u snel enn eenvoudig grote oppervlakken. Verkrijgbaar in 11 natuurlijke kleuren. Op zoek naar een robuustere versie van dit model? Bekijk dan panelen RINN.

INNER PANELPIEDRA ARQUITEK PANEEL KRENODOS
RINN PANELPIEDRA ARQUITEK PANEEL KRENODOS

RINN

De Rinn decoratieve wandpanelen zijn minimalistisch en strak, met een elegante uitstraling die perfect is voor het creëren van een moderne en architectonische touch in de ruimte. Ze zijn verkrijgbaar in één maat en hebben een realistische cementafwerking. de strakke lijnen in combinatie met de betonlook geven dit paneel zijn unieke karakter. Zoek je dit model met een vlakker oppervlak bekijk dan model INNER.

SCALON

Laat je inspireren door de veelzijdigheid en schoonheid van het paneel Scalon en geef elke ruimte een moderne en stijlvolle uitstraling. Combineer de verschillende uitvoeringen en kleuren en laat je fantasie spreken. Het paneel is verkrijgbaar in 3 verschillende maten en wordt geleverd in maar liefst 11 kleuren, die perfect met elkaar kunnen worden gecombineerd. Met Scalon kun je spelen met onze diverse profielen om scheidingenen overgangen te maken. Zoek je een robustere versie van dit model? Bekijk dan panelen LOUN.

SCALON PANELPIEDRA ARQUITEK PANEEL KRENODOS
SLIM PANELPIEDRA ARQUITEK PANEEL KRENODOS

SLIM

Met de panelen SLIM creer je een prachtig lijnenspel op wand en plafond. Kies uit 3 versies die je alleen of gecombineerd kunt gebruiken. In 11 natuurlijke kleuren. Zoek je een robustere versie van dit model? Bekijk dan panelen MILO.

SPIRIT

Ken je hem nog? Ons succesnummer Factory? Paneel Spirit is het gedingingeerde broertje: strakker en verfijnder en hij komt in drie uitvoeringen die onderling de combineren zijn. Gebruik de profielen en creeer in no-time geweldige wanden.

Zoek je een gladdere versie van dit model? Bekijk dan panelen ICON.

SPIRIT BETONLOOK PANELPIEDRA ARQUITEK PANEEL KRENODOS